Hoppa till sidans innehåll

Kurser


Klippklättring

 

En rolig och trygg klätterupplevelse, oavsett nivå, förutsätter goda kunskaper i klättringens olika moment. Utbildning är också en viktig del i att introducera fler klättrare till klättervärlden. Stockholms Klätterklubb har en självklar uppgift som förening och som främjare av utomhusklättring i Stockholm med omnejd att erbjuda kurser för såväl nya som gamla klättrare.

Sedan 2013 har SKK ett samarbete med Stockholms Guidebyrå, som är en av de mest etablerade och välrenommerade arrangörerna av friluftsutbildningar i Stockholmsområdet. Stockholms Guidebyrå har hand om hela kursverksamheten, och du som är medlem i SKK får förstås rabatt på kursavgifterna! 

sthlm-guidebyra-rgb

SKK kan på detta sätt garantera att den utbildning vi erbjuder våra medlemmar är allsidig och håller högsta kvalitet, vilket är synnerligen viktigt för att vår klubb ska leva och växa.

Äventyra inte hälsan när du är ute på klätteräventyr, ta en kurs med SKK och Stockholms Guidebyrå!

 

Inomhusklättring

 

Vi utbildar idag bara våra juniorer i inomhusklättring och hänvisar till juniorkommittén för tillgängliga kurser, samt alla våra övriga medlemmar till de kommersiella klättergymmen i Stockholmsområdet, t.ex. Karbin Klätterhall eller Klätterverket.

 

Uppdaterad: 03 JAN 2019 22:42

g

Stockholmsvecka  Bohuslän

6 aug - 12 aug 2018

Trad i Bohuslän

 Alpinvecka i Chamonix 16 - 29 Juli 2018

Alpinvecka i Chamonix 2018 16 - 22 Juli 23 - 29 Juli

 

Isklättring 2018

11-14 jan.

Isklättring
  

 gle-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Luntmakargatan 98
11351 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info