Hoppa till sidans innehåll

Klubbdag vid Vårdberget 15/6 - Häggstaträff 27/9

02 JUN 2014 10:31
Kom på sommarens klubbträffar! Så snart som den 15 juni bjuder styrelsen in alla medlemmar till Vårdberget i Fituna söder om Stockholm! Samling på Gullmarsplan kl 9 för samåkning till klippan!
Och i slutet av augusti håller vi i sedvanlig ordning hov
  • Skapad: 02 JUN 2014 10:31

Söndagen den 15 juni anordnar styrelsen en klubbträff med klättring på Vårdberget, varvat med korvgrillning och samkväm! Samling vid Gullmarsplan kl 9 (inne på torget) där vi fördelar oss på tillgängliga bilar och far ut till klippan i kolonn! Kan du inte komma till Gullmarsplan kan du så klart ta dig direkt till Vårdberget, räkna med att vi är där från kl 10 ungefär.

Vårdberget finns åtminstone någon liten godbit för alla typer av klättrare - sköna topprepsleder, en del bättre bultade sektioner (Lilla Vårdberget) och för tradentusiasternanågra även några klassiska sprickor att kila in sig i. Vi hjälps åt och sätter topprep för den som så önskar, och grillkorven står så klart styrelsen för!

Häggstaträffen: Även om en ogärna tänker så långt fram som till sensommarens ljumma dagar redan nu, kan det vara värt att veta att datum för årets Häggstaträff är bestämt! Rödmarkera sista helgen i september (27/9) i kalendern för då intar vi den historiska klippan på traditionellt manér!

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info