Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på klubbdag vid Häggstaklippan!

05 MAJ 2011 11:53
När: Lördagen den 14:e maj kl 10 -17

Ett utmärkt tillfälle för nya och gamla medlemmar att träffas, fräscha upp sina kunskaper i hur man bygger standplats, träffa nya replagskamrater eller varför inte prova på att klättra på klippa om du mest klättrat inomhus tidigare.
  • Skapad: 05 MAJ 2011 11:53

Välkommen på klubbdag vid Häggstaklippan!

Ett utmärkt tillfälle för nya och gamla medlemmar att träffas, fräscha upp sina kunskaper i hur man bygger standplats, träffa nya replagskamrater eller varför inte prova på att klättra på klippa om du mest klättrat inomhus tidigare. Häggstaklippan ligger belägen vid Albysjön alldeles bredvid st:botvids kapell. Känner du inte till Häggsta? Mer information finns i Sverigeföraren på länken:http://www.sverigeforaren.se/index.php/H%C3%A4ggsta Lättast tar man sig till Häggsta med bil men det går även kollektivtrafik.

 

När: Lördagen den 14:e maj kl 10 -17

 

Tider: Vi börjar kl 10 och tar tag i den årliga vårstädningen. Detta brukar på mindre än en timme då de som brukar klättrar här i regel är duktiga på att ta med sig sitt skräp hem och resten av dagen kommer att ägnas åt klättring.

 

Mellan 12 och16 kommer instruktören Erik Olanderson att finnas på plats och bland annat berätta om vanliga misstag vi klättrare gör, om hur man bygger ett säkert topprepsankare eller något annat  inom klättring som du funderat över eller vill veta mer om.

 

Ny i klubben? Eller har du ingen att klättra med? Vi ser till att alla har någon att klättra med under dagen. Klubben kommer också att sätta upp ett antal topprep som man kan klättra på om man inte klättrat ute så mycket tidigare.  Även nybörjare är såklart varmt välkomna.

 

Saknar du utrustning? Klubben har ett antal hjälmar, klätterskor och selar att låna ut. Maila gärna This is a mailto link om du behöver låna något så vet vi hur mycket vi ska ta med.

 

Fika: Klubben bjuder på korv med bröd till lunch. Vegetarian? Allergisk? Maila oss på adressen ovan så fixar vi något till dig med.

Varmt välkomna alla  nya och gamla medlemmar!

Vi ses i Häggsta.

 

/Styrelsen 

Stockholms klätterklubb

Skribent: Gustav Öhman

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info