Hoppa till sidans innehåll

Viktig info om medlemskapsförnyelse

21 NOV 2013 23:39
Året 2013 är strax inne på sista repan, så att säga. Att årsskiftet närmar sig innebär förstås också att det är dags att börja tänka på att förnya ditt medlemskap i Stockholms Klätterklubb! Årsmötet beslutade att föregående års avgiftsnivåer kvarstår. Inbetalningar fr.o.m. 1 december räknas som erlagd avgift för 2014.
  • Skapad: 21 NOV 2013 23:39

Under det gångna året har medlemsregistret och administrationen av detsamma till fullo integrerats i det nationella systemet IdrottOnline. Det innebär att din betalning av 2014 års medlemsavgift helst ska göras direkt i IdrottOnline, via funktionen "varukorg" som du hittar i webbgränssnittet efter inloggning. Ett e-postmeddelande skickas ut när avgiften är tillsatt, varvid du loggar in och väljer att antingen betala med kort eller genom din internetbank (såvida din bank har stöd för det). Glöm inbetalningsavier och pappersfakturor, deras tid är förbi!

 

Medlemskort för 2014 kommer, i likhet med i år, bara att skickas ut till dig som själv kontaktar klubben och begär att få ett (This is a mailto link).

 

IdrottOnline - vad är det och hur använder du det?


IdrottOnline är Riksidrottsförbundets (RF) centrala administrationssystem. Tanken med systemet är att det ska underlätta för såväl klubbmedlemmar som klubbadministratörer genom att sammanföra alla väsentliga person- och medlemskapsuppgifter på ett ställe, oavsett hur många och vilka idrottsföreningar som en person är medlem i. Systemet har ett helt och hållet webbaserat gränssnitt och är under löpande utbyggnad och förändring. Den här webbplatsen är en del av IdrottOnline.


Som registrerad medlem i Stockholms Klätterklubb, och/eller vilken annan RF-ansluten förening som helst, får du en inloggning till IdrottOnline (s.k. idrotts-ID) som tillåter dig att gå in och ändra t.ex. din adress och övriga kontaktuppgifter. För att logga in, klicka på hänglås-ikonen som du hittar överst till höger på hemsidan. Saknar du inloggningsuppgifter så är det lätt ordnat, skicka en förfrågan per e-post (This is a mailto link).

Skribent: medlemsansvarige
Epost: This is a mailto link

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info