Hoppa till sidans innehåll

Häggstaträffen på lördag

01 SEP 2015 10:34
Nu på lördag 5 sept äger årets upplaga av Häggstaträffen rum! Från förmiddagen är det fri klättring, efter eget tycke och smak på klubbens topprep eller medhavd utrustning. Grillad korv serveras och vid klippans fot är det öppen mingelzon!
  • Skapad: 01 SEP 2015 10:34

Kom och dela alla erfarenheter och klätteranektoder från den gångna sommarsäsongen och visa prov på dina fränaste flytt! Förutom klättring på vertikalen ges det också tillfälle att öva upp sin balans på slackline, och delta i en liten pristävling.

På kvällen vid 18-tiden fortsätter träffen med en klubbmiddag på närbelägna Flottsbro värdshus där Saku Korosuo, som klättrat med oss under dagen, håller föredrag (med början kl 19) om sina rafflande solobestigningar på några av världens mest kända storväggar. För maten står värdshusets kök, medan dryck till och efter maten finns att köpa från klubbens självorganiserade bar till nära nog självkostnadspris. Vi ser gärna att du betalar köp i baren med hjälp av Swish!

Att vara med och klättra är naturligtvis helt kostnadsfritt! Middag och föredrag kostar 300 kr/pers och föranmäl dig helst till This is a mailto link senast 2 sept!

Skribent: Mattias Ågren

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info