Hoppa till sidans innehåll

Nystart för kursverksamheten

09 SEP 2013 23:55
Av organisatoriska skäl har det beklagligtvis inte blivit några klätterkurser i SKK:s regi hittills under 2013, trots att det utan tvivel funnits en efterfrågan från både medlemmar och icke medlemmar. Det är därför med glädje vi kan meddela att SKK nu har inlett ett samarbete med Stockholms Guidebyrå, som i fortsättningen kommer att vara klubbens utbildningspartner!
  • Skapad: 09 SEP 2013 23:55

Frågan om hur klätterkurserna bäst organiseras för att säkerställa kvaliteten på innehållet utan att åsamka klubben ett digert och dyrt administrativt kringarbete har länge varit på tapeten. I enlighet med ett beslut som styrelsen tog i början av sommaren kan vi nu - äntligen - presentera ett nytt koncept för SKK:s kursverksamhet.

Från och med den 6 september i år bedrivs kursverksamheten i samarbete med en kommersiell utbildningspartner. Vi har valt att samarbeta med Stockholms Guidebyrå AB, för deras goda kursutbud, likaledes goda renommé och myckna erfarenhet inom området.

Vad innebär detta för dig som är medlem i SKK? Att du erbjuds att gå kurser i klippklättring, sportklättring och aidklättring, som garanterat håller högsta kvalitet och där du som klubbmedlem får rabatt på deltagaravgiften. Att du kan lita på att kurserna blir av och att de efterlever Svenska Klätterförbundets normer och regler. Kort sagt, den bästa klätterutbildningen till ett reducerat pris!

Under fliken "Kurser" hittar du mer information om upplägget!

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info