Hoppa till sidans innehåll

Sportklätterkurs komplett


STOCKHOLM: TRÄSKBERGET (TYRESÖ) + TÖRNSKOGSKLIPPAN (SOLLENTUNA)sthlm-guidebyra-rgb

2 dagar

 

En fullständig Sportklätterkurs är uppdelad på två dagar där första dagen är en en topprepskurs och den andra dagen är en ledklätterkurs. Bokar du denna kurs går du båda, men har du redan grönt kort och kunskaper om utomhusklättring motsvarande vår topprepskurs så kan du välja att bara boka dag två som är ledklätterkurs. Du kan alltså välja mellan att boka endast en av dagarna eller båda två.

sportklätterkurs

Kursen följer Svenska Klätterförbundets normer för sportklätterkurser. Det innebär att huvudinstruktören är auktoriserad av Svenska klätterförbundet och att rekommenderat antalet deltagare per instruktör efterföljs. Kursen går över två dagar där en dag läggs på Träskberget och en dag på Törnskogsklippan.

Drömmer du om att resa och klättra så är ledklätterkursen verkligen kursen för dig. Lär du dig sportklättra blir plötsligt mängder av fin klättring lättillgänglig på många vackra platser runt om i världen. Efter kursen kan du även boka en privat "Sportklätterkurs multipicht", vilket öppnar upp ännu större områden för klättring.

FÖR VEM LÄMPAR SIG KURSEN?
Det krävs inga förkunskaper för att delta på denna kurs. Åldersgräns 18 år, 16 år vid målsmans skriftliga godkännande och 12 år i målsmans sällskap.

MER INFO och BOKNING av kursen

Uppdaterad: 10 JAN 2019 18:22

 

Grafisk verksamhetsplan.png

e-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@klatterklubben....

Se all info