Hoppa till sidans innehåll

Sportklätterkurs topprep


TRÄSKBERGET, STOCKHOLM (TYRESÖ)sthlm-guidebyra-rgb

1 dag

1 290:- (som medlem i SKK)

En fullständig Sportklätterkurs är uppdelad på två dagar där denna den första dagen är en en topprepskurs och den andra dagen är en ledklätterkurs. Du kan välja mellan att boka endast en av dagarna eller båda två.

Sportklätterkurs topprep

DAG 1 lär du dig topprepsklättring och en metod för firning nedför klippa samt att rigga rep för firning och klättring. Du lär dig också en hel del om utrustning, acess och hur du kan förebygga olyckor vid klättring.

DAG 2 lär du dig att ledklättra borrbultade leder utomhus på klippa. Läs mer om dag 2

Under en hel dag i lär du dig grunderna i klippklättring. Klättring utomhus är en aktivitet som kan liknas vid vertikal balett. Utmaningarna är många; allt från att bestiga ett berg eller klättra en perfekt spricklinje till att övervinna sin höjdrädsla. Oavsett vad som blir din utmaning lovar vi dig ett rikare liv fylld av vackra platser och trevliga människor om du börjar klättra. Och klättringen börjar här; på nybörjarkurs i Stockholm.

FÖR VEM LÄMPAR SIG KURSEN?
Det krävs inga förkunskaper för att delta på denna kurs. Åldersgräns 18 år, 16 år vid målsmans skriftliga godkännande och 12 år i målsmans sällskap.

MER INFO och BOKNING av kursen

Uppdaterad: 19 DEC 2016 22:42

 

Isklättring 2020

10-13 jan 2020.

Isklättring

Program 2019  gle-site-verification: googlec3719bc0e40940a2.html   

Postadress:
Stockholms KK - Klättring
SBA, Norrtullsgatan 36
11345 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info