Klätterresa Bohuslän 2024

Den 6-9-juni är det dags för den årliga Bohusresan! Följ med till ett av Sveriges bästa klätterområden och njut av Bohusgraniten tillsammans med oss. 

Vi har bokat storstugan på Röe gård. Ett stort rymligt hus med väl tilltagna sällskapsutrymmen. Fem sovrum med sammanlagt tio bäddar. Matsal, biljardrum, härlig veranda i perfekt västläge för att ta tillvara på de sköna sommarkvällarna. Två badrum finns på boendet varav en har dusch.

Om boendet

Röe gård ligger ett stenkast från populära Galgeberget, i hjärtat av Bohusläns klättermecka, med korta avstånd till flertalet andra klippor som exempelvis Häller, Rågårdsdal och Skälefjäll.

Måltider

På plats klättrar vi självständigt och har trevliga frukostar och middagar ihop. En av kvällarna bjuder klubben som vanligt på middag.

Praktisk information

Datum: 6-9 juni

Transport: Ordnas på egen hand, vi kollar möjligheter till samåkning med er som bokar.

Kostnad: Boendet kostar 700 per person (för 3 nätter)

Övriga kostnader: Resa och måltider bekostas på egen hand. Klubben bjuder på middag en av kvällarna.

Rekommenderade förkunskaper

Fördelaktigt med tradkurs eller motsvarande kunskaper då i princip all klättring i Bohuslän är trad. Minst grundkurs klippa eller motsvarande förvärvad kunskap om du åker tillsammans med en reppartner som kan rigga topprep. SKK ordnar inte någon organiserad klättring under dagarna så du behöver kunna klättra självständigt.

För vem

Välkommen att delta är du som medlem i Stockholms Klätterklubb. Är du inte medlem än? Inga problem, skicka in din medlemsansökan så är du välkommen att delta. Medlemsskapet kostnar 350 kr per år. Läs mer här.  Är du medlem i en annan klubb men vill hänga med på resan? Betala stödmedlemsskap  så är du också välkommen att delta.

FULLBOKAT!

Resan är fullbokad.

Frågor? 

Frågor kring resan? Maila Anton Levin på leveinanton@gmail.com