Klätterresa till Bohuslän 3-6 juni

Fullbokat! Kom med eget tält och få tillgång till husets faciliteter - anmäl i så fall intresse via länken

Den 3-6-juni arrangerar vi i klubben en klätterresa till Bohuslän! Följ med till ett av Sveriges bästa klätterområden och njut av Bohusgraniten tillsammans med oss.  Vi har bokat storstugan på Röe gård. Ett stort rymligt hus med väl tilltagna sällskapsutrymmen. Fem sovrum med sammanlagt tio bäddar. Matsal, biljardrum, härlig veranda i perfekt västläge för att […]


Sthlm Climbing Festival

Stockholms klätterklubb firar 50 år och det vill vi fira tillsammans med dig!

Den 6 maj 2023 anordnar vi på Stockholms Klätterklubb tillsammans med Svenska Klätterförbundet Sthlm Climbing Festival – en storslagen klätterträff med klättring, inspiration, workshops, middag och fest. Dagen är helt kostnadsfri – biljett krävs till kvällens middag. Se hela programmet här. Programmet i korthet ALLMÄNT 09.30: Anmälan till dagens clinics i Svenska Klätterförbundets tält 10.00-17.00: Festivalområdet är […]


Klätterresa till Chamonix

OBS! FULLBOKAT Ta chansen att umgås med andra medlemmar under en eller två veckor i klättermeckat Chamonix i sommar!

Ta chansen att umgås med andra medlemmar under en eller två veckor i klättermeckat Chamonix i sommar!  Mer klassisk alpin miljö än Chamonix går knappast att hitta och hela stan är tillrättalagd för alpina äventyr.


Isklätterträff i Abisko

Följ med på isklätterträffen Abisko Ice adventure 24-27 november 2022 med Stockholms Klätterklubb!

Följ med på isklätterträffen Abisko Ice adventure 24-27 november 2022 med Stockholms Klätterklubb! Stockholms klätterklubb har bokat en stuga och två dubbelrum (som är rabatterade för medlemmar) på Abisko mountain lodge och hoppas nu att du vill följa med på träffen!


Förnyat samarbete med Stockholms Guidebyrå

Läs mer om samarbetet och vad det innebär för dig som medlem i Stockholms Klätterklubb.

Vi har samarbetat med Stockholms Guidebyrå sedan 2013 och kan med glädje berätta att vi väljer att förnya samarbetet ytterligare. Ett samarbete som syftar till att långsiktigt skapa goda utbildningsmöjligheter för utomhusklättrare i Stockholmsregionen, samtidigt som vi stärker klubbtillhörigheten. För dig som medlem i Stockholms Klätterklubb innebär det bland annat rabatt på kurser och kraftigt reducerat pris på de mycket eftertraktade (och alltid fullbokade) räddningskurserna för klättrare.