Klätterresa till Bohuslän 3-6 juni

Fullbokat! Kom med eget tält och få tillgång till husets faciliteter - anmäl i så fall intresse via länken

Den 3-6-juni arrangerar vi i klubben en klätterresa till Bohuslän! Följ med till ett av Sveriges bästa klätterområden och njut av Bohusgraniten tillsammans med oss. 

Vi har bokat storstugan på Röe gård. Ett stort rymligt hus med väl tilltagna sällskapsutrymmen. Fem sovrum med sammanlagt tio bäddar. Matsal, biljardrum, härlig veranda i perfekt västläge för att ta tillvara på de sköna sommarkvällarna.

Om boendet

Röe gård ligger ett stenkast från populära Galgeberget, i hjärtat av Bohusläns klättermecka, med korta avstånd till flertalet andra klippor som exempelvis Häller, Rågårdsdal och Skälefjäll.

Måltider

På plats klättrar vi självständigt och har trevliga frukostar och middagar ihop. En av kvällarna bjuder klubben som vanligt på middag.

Praktisk information

Datum: 3-6 juni

Transport: Ordnas på egen hand, vi kollar möjligheter till samåkning med er som bokar.

Kostnad: Boendet kostar 600kr per person (för 3 nätter)

Övriga kostnader: Resa och måltider bekostas på egen hand. Klubben bjuder på middag en av kvällarna.

Intresseanmälan:

FULLBOKAT: 0/10 platser kvar

Resan är fullbokad men det går utmärkt att tälta i anslutning till boendet. Du får tillgång till kök, toalett och dusch precis som övriga deltagare men står för eget boende. Anmäl dig via länken nedan om du ansluter till resan så att vi får koll på hur många som behöver tillgång till huset under dagarna. The more, the merrier!

⇒ Anmäl dig här om du löser eget boende men vill ha tillgång till husets faciliteter

Frågor kring resan? Maila till sekreterare@klatterklubben.com